slider___1
slider___3
slider___4
slider___10
slider___11
slider___12
slider___5
slider___6
slider___7
slider___8
slider___9
slider-v6___4

Brolæggerfirma i Hvidovre

Brolæggerfirma Hvidovre | Brolæggerfirma København | Brolæggerfirma Sjælland Dit brolæggerfirma i Hvidovre, København & resten af Sjælland!

Martin Lundberg er dit brolæggerfirma på hele Sjælland, med lokation i Hvidovre, København. Brolæggerfirmaet Martin Lundberg er et personligt ejet firma og ejes 100 % af Martin Lundberg.

Martin Lundberg, er udlært brolægger. Læretiden foregik hos Person Klien eftf. 1987-1990. Efter læretiden fulgte en periode som brolæggersvend, ansat i Scheller, Haugaard & Petersen A/S 1991-2000. Med baggrund i den erhvervede erfaring opstod lysten til at forsøge sig som selvstændig mester og i år 2000 grundlagedes Brolæggerfirmaet Martin Lundberg.

Brolæggerfirmaet Martin Lundberg er en moderne håndværksvirksomhed som i dag står for kvalitet til den rigtige pris. En moderne håndværksvirksomhed, stilles i dag overfor mange forskelligartede krav og måles ikke kun ud fra det færdige resultat. I dag stilles krav til bl.a. personalemiljø, forureningsmiljø (støj-lugt-røg). Alt sammen noget som vi i dag anser som helt naturlige krav.

For at imødekomme disse krav er f.eks. monteret løfteudstyr på alle vore lavforureningsbiler. Ved lægning af fliser benytter vi vakuumsugere, og belægningsmaskiner.

Du har altid mulighed for at kontakte os, ved eventuelle spørgsmål, eller uforpligtende tilbud!